top of page

Uw reclame op een luchtballon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste ballonvaart in 1783, over Parijs, werd mogelijk gemaakt door twee papierhandelaars uit de Franse Champagnestreek - de gebroeders Montgolfier - en dit als publiciteitsstunt voor hun papierhandel. Meer dan 400 000 mensen woonden dit spektakel bij. Zij realiseerden zich toen niet dat 230 jaar later hun idee zou gebruikt worden om allerlei producten te promoten.

Wat vroeger beschouwd werd als een romantisch gebeuren is in de loop der jaren uitgegroeid tot een heus advertentiemedium. 

Van grote multinationals tot kleine handelaars, dit medium heeft de mogelijkheid om uw bedrijf, producten of diensten op een unieke manier te promoten.

Een vliegende replica van uw product (special shape) of een standaard ballon volledig ontworpen naar uw wensen. Warmeluchtballons blijven een opwindend en innoverend marketingproduct. Het is een krachtig reclamemedium  en dit zowel op lokaal, nationaal als internationaal vlak. 

Wij zorgen voor een dienstverlening op maat! Bij ballonreclame zijn er meerdere mogelijkheden op meerdere financiële niveaus. U kunt uw ballonreclame zelfs uitbreiden met vele extra’s zoals auto, trailer, herinneringscertificaten en  crewkledij in uw huisstijl zodat een ballonvaart avond een waar visitekaartje van uw bedrijf wordt.

 

Wij bieden u een reclamemedium dat het grootste effect genereert: 

een warmeluchtballon,

meer dan 30 meter hoog en 

1.000 m2 commerciële ruimte !

Reclame + relaties laten meevaren
Temse mistral.jpg

Opteert u om naast het maken van reclame ook zakenrelaties te laten genieten van een ballonvaart?

 

Dan bieden wij u afhankelijk van het aantal passagiers die u wil laten meevaren de keuze uit ballons met een capaciteit van 2 tot 14 passagiers.

Naast het varen is er ook de mogelijkheid om de ballon op te

blazen en ter plaatse te blijven staan als publiekstrekker of

billboard.

 

Prijzen vanaf 65.000 € 

 

 

Special shape
OO-BMK.jpg

Bij special shape ballons is de enige beperking uw verbeelding. Met deze ballon varen wij exclusief in uw opdracht op evenementenen opendeurdagen over grote agglomeraties.

 

Kortom, de ballon wordt ingezet waar u dat wil.

 

Naast het varen is er ook de mogelijkheid om de ballon op te

blazen en ter plaatse te blijven staan als publiekstrekker of

billboard.

 

Prijzen vanaf 95.000 €

 

 

bottom of page