top of page

Bent u nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor een verjaardag, jubileum of misschien zelfs een huwelijksaanzoek? Een ballonvaart is altijd een origineel cadeau. U vaart over historische steden en adembenemende natuurgebieden. Romantischer kan haast niet. Tijdens de luchtballonvaart heeft u alle tijd om van het uitzicht en van elkaar te genieten. 

Programma van uw ballonvaart.

We verzamelen bij de opstijglocatie. Hier bouwen we samen de luchtballon op. U maakt kennis met de piloot en krijgt een korte veiligheidsinstructie voor een behouden vaart. Hierna is het tijd om op te stijgen. 

Het bijzondere aan een ballonvaart is, dat u nooit precies weet waar u terechtkomt. U gaat waar de wind de luchtballon brengt. De luchtballon heeft namelijk geen stuur. Ook de plaats waar u gaat landen blijft daarom een verrassing. 

Na afloop van uw ballonvlucht, sluiten we de dag feestelijk af met een drankje. Het totale programma duurt ongeveer drie uur. 


Het is mogelijk om vanuit uw eigen tuin op te stijgen voor uw ballonvlucht. Wanneer u een eigen veld heeft van minimaal 75 x 75 meter, bieden wij u deze optie. Als u niet de beschikking heeft over deze ruimte, kunt u ook een ballonvaart maken vanaf een van onze opstijglocaties. Deze vindt u bijvoorbeeld bij Sint-Niklaas, Laarne , Waasmunster of Stekene. 

Een ballonvaart kunt u in principe in alle seizoenen maken. Of de ballonvlucht doorgaat, is uiteraard altijd afhankelijk van het weer. Mocht de weersvoorspelling tegenzitten, dan maken we gewoon een nieuwe afspraak met u. 

U heeft geen speciale uitrusting nodig voor uw luchtballonvaart. De temperatuur in de lucht is namelijk ongeveer hetzelfde als aan de grond. U hoeft alleen maar te zorgen voor degelijke vrijetijdskleding en stevige schoenen. 

Wilt u meer weten over een ballonvaart? Contacteer Koen De Jonghe op 0475/48 26 24. Wij geven u graag meer informatie over uw ballonvaart.

Prijs: 150 € per persoon.

* Onze passagiersvaarten worden uitgevoerd door FOD Mobiliteit en Vervoer erkende ballonbedrijven

Passagiersvaarten

bottom of page